IN VERBAND MET DE NIEUWE LOCKDOWN IS HET RESERVEREN VOOR EEN LES NIET LANGER MOGELIJK TOTDAT DUIDELIJK IS WANNEER WE WEER VAN START MOGEN

 

Op deze locatie kun je reserveren voor het volgen van de ringtraining. 

  • Om deel te kunnen nemen aan de lessen is het verplicht om je vooraf aan te melden. Binnenlopen zonder voorafgaande reservering is dus niet toegestaan.
  • Om gebruik te maken van dit systeem dien je de beschikking te hebben over een strippenkaart (AANKOOP STRIPPENKAART) met voldoende tegoed. Het tegoed wordt je iedere keer na tijdens de les doorgegeven door de cursusadministratie in de kantine.
  • Je kunt tot maximaal 22 dagen vooruit reserveren in het systeem maar het is toegestaan om bijvoorbeeld in één keer voor 3 weken gelijktijdig te reserveren. Let op dat je tot 24 uur van te voren een les kunt annuleren na deze tijd wordt er een strip afgeschreven van je kaart. Daarnaast sluit de inschrijving ook 3 uur voor aanvang van de les en kun je niet meer deelnemen.
  • Door in te schrijven voor een les erken je op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de inhoud van onze privacyverklaring.

NB. Uiteraard zijn de kosten per les geen € 0,00 euro maar afhankelijk van het type kaart dat je hebt aangeschaft.

Specifieke maatregelen m.b.t. COVID-10

  • Een QR code is voor het volgen van de ringtraining verplicht.
  • Het is niet toegestaan om langer dan 10 minuten voor aanvang de kantine te betreden en na de les dien je direct te vertrekken.
45 min.
wo
8 dec
do
9 dec
vr
10 dec
za
11 dec
zo
12 dec
ma
13 dec
di
14 dec
GESLOTEN